Deel deze pagina met uw desinger:

Aanlever specificaties

Gebruik deze aanleverspecificaties voor het aanleveren van perfecte bestanden

U wilt natuurlijk de beste kwaliteit. Zorg er daarom voor dat u de bestanden goed zijn opgemaakt. Wij raden aan een resolutie te gebruiken van 300PPI. Normaal gesproken geldt: hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print. Lever echter geen onnodig grote bestanden aan. 

1 vaks: 10cm lengte x 35,5 cm hoogte

2 vaks: 20 cm lengte x 35,5 cm hoogte

3 vaks: 30 cm lengte x 35,5 cm hoogte

Die keuze ligt bij u. U kunt ervoor kiezen om de voorraad bij uzelf te plaatsen, of bij ons. Let op: als wij de verzending van de kisten moeten verzorgen komen er nog handling en verzendkosten bij de prijs op.

 

 

De deksels hebben aan de onderkant vanaf 2 centimeter een hendel zitten om de deksel mee open te schuiven, deze hendel is niet printbaar. Daarom houden wij een marge aan van 4cm vanaf de onderkant en 2cm vanaf de bovenkant om alles mooi te positioneren.

Wij hanteren de marges en formaat die op de afbeelding staat weergegeven. Deze marges zijn voor de 1, 2 en 3 vaks kisten hetzelfde. Hier dient u bij het aanleveren van het ontwerp ook binnen te blijven. De getoonde hoogte 355mm is voor alle vakken hetzelfde. De breedte voor de 1 vaks kist is: 100mm, de 2 vaks kist is: 200mm en de 3 vaks kist 300mm.

 

  • Zet teksten om in lettercontouren
  • Lever uw bestanden bij voorkeur aan in PDF of .AI. Wij moeten het bestand printklaar maken en de foto’s vervangen bij elke print, dus dit moet bewerkbaar blijven

  • Zorg dat u het bestand op juiste schaal aanlevert: 1:1

  • Wij hanteren geen afloop omdat wij binnen het bord printen. Uw print wordt dus niet van rand tot rand geprint en u houd 5mm over links en rechts

  • Lever je bestanden aan zónder snijtekens of afloop tekens

  • Lever geen versleutelde PDF-bestanden aan.

  • Zet het bestand altijd om in CMYK. RGB (computer kleuren) kan op print erg afwijken.

U kunt het beste via www.wetransfer.com de foto’s bij ons aanleveren die u op uw wijnkisten wenst te hebben gedrukt. Wij zorgen dat deze foto’s 1 voor 1 in uw bestanden worden klaargezet en geprint wordt.

 

Stap 1. Ga naar www.wetransfer.com en klik op nee, bedankt

stap 2. Voeg de foto bestanden toe

stap 3. vul  bij “e-mail naar” het adres info@innovino.nl en daaronder uw eigen e-mailadres

stap 4. Klik op versturen en klaar.

Wij zetten de foto’s door naar de drukker en leveren u binnen 5 werkdagen de gestuurde foto’s.