Schenk wijn met uw persoonlijke boodschap op de kist!

Geleverd met de beste wijnen

Trots leverancier van:

Alleen de beste wijnen

Persoonlijke wijnkisten met smaak!

Bij InnoVino zijn we zelf eerst en vooral wijnliefhebbers. Dus aan de wijnen in ons assortiment worden geen concessies gedaan. Na overleg met u bedrukken wij uw wijnkisten met de beste druktechniek met uw boodschap, of personaliseren ze per stuk. Heerlijke wijn, in een fraaie kist, zodat u indruk kunt maken voor uw merk of bedrijf!

Uit ons assortiment selecteerden we deze Top 3 voor 2021

Maar behalve deze 3 toppers valt er nog meer smakelijks te ontdekken…

Bekijk onze wijncollectie

1, 2, of 3-vaks,
per stuk gepersonaliseerd

of allen met dezelfde opdruk

U kunt elke wijnkist individueel laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld elke verkochte woning, auto, of keuken met uw klant vieren door de opdruk van juist die woning, auto of keuken.Maar wilt u de opening van uw pand markeren, of een jubileum, of een bijzondere prestatie, dan leveren wij u de wijnkisten met gelijke opdruk die dit event onderstrepen. De bedrukking op alle kisten is dan hetzelfde. De prijs is dan beduidend lager dan die in het prijsschema, vraag een offerte op maat aan.

Prijscalculator:

01.

Snelle levering

U houdt zelf voorraad en wij zenden u de gepersonaliseerde deksels binnen 4 dagen per post.

02.

Unieke bedrukking

De bedrukking wordt uitgevoerd met de nieuwste printers. Fraaie full color designs dus, en slijtvast.

03.

Indruk doet spreken

Met uw wijnkist bij de hand vertelt uw relatie anderen over u en uw product. 

Vraag onze uitgebreide brochure aan

Inclusief alle informatie en prijzen.

Nieuws over onze wijnkisten

Lees meer in ons blog!

Bijzondere vragen of wensen?
Daag ons uit...

Bij InnoVino zijn wij al vele jaren actief met gepersonaliseerde wijnen, en hebben allerhande specials geproduceerd. Denk aan een moeilijk vindbare wijn, of een ingewikkelde boodschap. Laat ons uw wensen weten, wij houden wel van een uitdaging!

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden

Hoeveel wijnkisten moet ik minimaal bestellen?

Wij leveren vanaf 25 wijnkisten. Het is ook mogelijk om meer dan 75 wijnkisten te bestellen, vraag hiervoor een offerte aan.

Ontwerpen jullie ook de deksels?

Wij maken voor u een design op maat. Samen bespreken wij de wensen voor de wijnkist en aan de hand van uw huisstijl / fotografie gaan wij aan de slag. U kunt dit eventueel ook zelf doen of overleggen met uw design bureau. Wij sturen de drukbestanden dan naar u op

Hoe kan ik de wijnkisten toepassen als relatiegeschenk?

Wij leveren gepersonaliseerde wijnkisten aan onze opdrachtgevers. Bij bijvoorbeeld de verkoop van een auto, printen wij de foto van de verkochte auto op de deksel en sturen deze naar de dealer. De autodealer heeft de kisten met wijn al op voorraad liggen waardoor hij eenvoudig de deksel er op kan schuiven en de klant bij aflevering kan verassen met een wijnkist. Zo kun je op verschillende manieren uw klanten verassen. Denk aan huizen, keukens en nog veel meer!

Zijn er ook extra accessoires bij wijnkist te krijgen?

Jazeker! U kunt bij ons ook er voor kiezen om bij elke etiket een gepersonaliseerd kaartje te geven. De kaartjes worden dan bij de wijn geleverd. 

Welke wijnen bij de kisten worden het meest verkocht?

Het antwoord ligt heel verdeeld, omdat wij onze klanten het verhaal van de wijn vertellen en adhv de smaak van met klant de wijnen zorgvuldig selecteren. Zo kan de klant er ook voor kiezen om een goedkopere wijn weg te geven, of juist een hele mooie wijn!

Hoe is de wijnkwaliteit?

Fantastisch! Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van de wijnen en voor u op de website gezet met review score. Wilt u eerst een proeffles ontvangen? Dan is dit ook mogelijk!