Etiket, Sleeve, Wijnkist

Gepersonaliseerde relatiegeschenken van Innovino

Gepersonaliseerde wijn etiket 2

Bij relatiegeschenken denken we vaak aan de decembermaand. Toch zijn er veel meer gelegenheden te bedenken waarbij een relatiegeschenk op zijn plaats is: een nieuw contract van een van uw medewerkers, het sluiten van een belangrijke samenwerkingsovereenkomst, het behalen van een hogere (jaar)omzet. Misschien wilt u wel een medewerker een hart onder de riem steken omdat deze door een uitdagende tijd gaat of een juist in het zonnetje zetten ter ere van een jubileum bij uw organisatie? Relatiegeschenken zijn voor talloze gelegenheden en in talloze variaties, maar toch wordt ieder jaar veelvuldig wijn gekozen om weg te geven.

Bij InnoVino begrijpen wij waarom. Uit onderzoeken blijkt dat wijngeschenken bijna altijd goed worden ontvangen door uw relaties. Weet u waarom? U geeft feitelijk geen wijnfles cadeau, maar een ervaring.

Schenk vertrouwen

Tijdens feestelijke gelegenheden wordt er vaak wat lekkers gegeten en gedronken. Grijp deze kans om uw bedrijf of organisatie tijdens een dergelijk feestelijk moment te ankeren in de gedachten van uw zakenrelatie. Onderschat de kracht van positieve onderscheiding niet! Zeker niet in een uitdagende tijd, waarbij juist nu bedrijven en zakenrelaties elkaar nodig hebben om te herstellen en door te groeien naar een mooie toekomst. Schenk vertrouwen en proost samen op het vieren van een behaalde mijlpaal of de start van een nieuw, gezamenlijk doel.

Kies voor kwaliteit

De valkuil bij het kiezen van een wijngeschenk is te bezuinigen op kwaliteit. Als u uw merk echter positief wilt onderscheiden, is dat toch geen optie? Ons advies is om te kiezen voor kwaliteit, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de fles. Dat wil niet zeggen dat u niet wat hulp mag gebruiken bij het kiezen van uw wijngeschenk. Kiest u 1 enkele fles wijn of wilt u liever een wijnpakket samen stellen? U kunt een 1, 2 of 3-vaks wijnkist uitkiezen en personaliseren. Wellicht wilt u een unieke prestatie benadrukken door een magnumfles te bestellen? Bij InnoVinno begrijpen we dat wijn niet uw expertise is, maar die van ons. U krijgt persoonlijk advies uit een enorm groot assortiment verschillende wijnen – rood, wit of rosé, maar altijd met kwaliteit als uitgangspunt.

De kunst van positieve onderscheiding

Positief onderscheiden draait uiteraard om dat ene, bijzondere of creatieve, extra stapje. Niet per definitie duur, maar wel compleet en volmaakt. Misschien wilt een gepersonaliseerd halslabel toevoegen om uw wijnflesontwerp wat actueler te maken? Dat begint met uw creativiteit en wij denken uiteraard mee! Wat dacht u van gepersonaliseerde wijnsleeves, opgemaakt in uw huis- of projectstijl? Hetzelfde kunnen wij realiseren met etiketten en wijnkisten.

Wellicht wilt u uw eigen passie voor wijn delen met uw relaties? Geef dan een wijnproeverij cadeau en deel dat feestelijke moment, terwijl u en uw relaties wegwijs maken in de wereld van wijn. Een wijnproeverij is mogelijk vanaf 6 personen en afname van wijnflessen is niet noodzakelijk. Wel noodzakelijk is een dosis enthousiasme en leergierigheid!

Professionele aflevering

U hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken over de praktische gang van zaken. U ontvangt van ons een offerte en kunt vervolgens uiteraard op factuur bestellen en wij dragen zorg voor een professionele aflevering van uw wijngeschenk.

Geef een uniek moment cadeau

Kortom, bedenk dat het geven van een wijngeschenk meer is dan het geven van een wijnfles. Vaak is het de start van een terugblik, lach of bijzonder gesprek. In elk geval een uniek moment dat voor lange tijd word herinnerd. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van dat unieke moment want wij weten hoe waardevol dat voor u en uw zakenrelatie kan zijn.