Etiket

Unieke gepersonaliseerde etiketten

Gepersonaliseerde wijn etiket

Bij InnoVino is het mogelijk om een persoonlijk etiket op verschillende flessen wijn te laten drukken. Dit geeft een mooi relatiegeschenk met uw bedrijfsnaam erop. Dit is echter niet alles.

Het is bij InnoVino niet alleen mogelijk om een eigen etiket te ontwerpen en te laten drukken, ook kunt u de etiketten voor iedere gelegenheid personaliseren. Zo ontvangt u voor iedere context een unieke wijnfles. Een ideaal relatiegeschenk voor autodealers, keuken ontwerpers of makelaars.

Wanneer u een bepaalde verkoop afhandelt kan een foto van datgeen wat verkocht is op het etiket geplaatst worden. Bijvoorbeeld wanneer een klant een nieuwe auto of keuken aanschaft, komt een afbeelding hiervan op het etiket te staan. Op deze manier geeft u een extra speciaal en onvergetelijk cadeau.

 

Etiketten

Aan de hand van een standaard design met een specifieke ruimte voor de per situatie verschillende foto, kunt u op afroep etiketten bij ons bestellen. Het design kan volledig zelf ontworpen zijn, maar wij van InnoVino kunnen dit ook voor u doen. Deze specifieke etiketten zorgen ervoor dat er een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd samen met een foto van hetgeen dat de klant bij u gekocht heeft.

Op deze manier wordt de klant herinnerd aan de fijne samenwerking en is er een grotere kans dat de klant op lange termijn terugkomt.

Deze optie is niet alleen mogelijk voor flesetiketten. Ook kunnen wij op afroep wijnkisten leveren met een gepersonaliseerde boodschap. Lees hier meer over op onze website!

 

Levering

Elke gewenste, foto of ieder object, wordt voor u afgedrukt op een speciaal etiket zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen. Wij gaan efficiënt te werken en zijn in staat om de gewenste etiketten al binnen twee dagen naar u te sturen. De flessen wijn die u bij ons besteld heeft, krijgt u op voorhand al. Op deze manier kunt u zelf de fles makkelijk persoonlijk maken en is het relatiegeschenk af. Alles zodat u op korte termijn de fles overhandigen aan uw klant.

Flessoorten

U kunt kiezen uit alle verschillende soorten wijnen; rode, witte, rosé of mousserende wijnen. Daarnaast beperken wij ons niet alleen tot wijn en is het ook mogelijk om bieretiketten te laten drukken. Wij drukken de etiketten op ons ruime assortiment flessen of leveren losse etiketten die u op de desgewenste fles kan plaatsen. Wat uw wensen ook zijn, in overleg is ontzettend veel mogelijk.

 

Onvergetelijk

Een relatiegeschenk is een cadeau dat indruk moet maken. Het is belangrijk dat de klant u niet snel vergeet en daarnaast is het een blijk van waardering naar de klant toe. Om deze reden wilt u dan ook dat het geschenk gewaardeerd wordt. Een delicieuze fles wijn met een mooi en persoonlijk ontwerp is dan ook een perfect relatiegeschenk. Door de etiketten per gelegenheid aan te passen zorgt u ervoor dat het geschenk zo persoonlijk mogelijk is. Zo maakt u niet alleen indruk op de klant, ook ziet het er professioneel en chique uit. Een bedankje dat niet snel vergeten zal worden.