Etiket, Sleeve, Wijnkist

Gepersonaliseerde wijngeschenken

Gepersonaliseerde wijn etiket 2

Met kerst voor de deur is het een goed moment om stil te staan bij uw klanten, medewerkers, zakenrelaties. Hoe kunt u nu op een originele manier uw blijk van waardering tonen? In deze lastige tijd waarderen mensen persoonlijke boodschappen, zeker wanneer u daar net wat extra aandacht en creativiteit aan besteed. Of het nu een relatiegeschenk betreft, het vieren van een bijzondere mijlpaal van uw medewerkers, een bruiloft, een verjaardag of een andere feestdag, een gepersonaliseerd cadeau kan uw collega’s of zakelijke relaties motiveren en enthousiasmeren om ook volgend jaar weer vol energie en vertrouwen samen te werken!

Gepersonaliseerde wijnkisten

Bij Innovino snappen we dat volledig. Daarom bieden wij de mogelijkheid om compleet gepersonaliseerde wijnkisten te bestellen, waarmee u op een professionele wijze uw blijk van waardering toont. Uiteraard kunt bij ons uit een zeer uitgebreid aanbod van lekkere wijnen kiezen maar u heeft ook verschillende mogelijkheden om een wijnkist te verfraaien. U kunt namelijk uw wijnkist bedrukken en voorzien van een persoonlijke naam, boodschap, foto, logo of illustratie. Heeft u een specifieke huisstijl in gedachten? Wilt u een gepersonaliseerde (wens)kaart toevoegen? Geen probleem, in overleg met u maken wij een proefontwerp op basis van uw wensen! Een gepersonaliseerde wijnkist kunt u bij ons al bestellen vanaf 25 stuks.

Betrek klanten bij uw merk

Onze personalisatie gaat echter nog een stap verder. Wij kunnen uw klanten op een originele wijze betrekken bij uw verkoopproces en merk. Stel, u heeft een autobedrijf met 25 verschillende auto’s, dan kunt u bij ons wijnkisten bestellen met 25 verschillende opdrukken van deze auto’s. Verkoopt u een  auto? Dan verrast u uw klant met deze unieke wijnkist als ultieme attentie voor een belangrijke aankoop!

Creëer unieke merchandising

Misschien runt u een restaurant, hotel of ander horecabedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om met gepersonaliseerde etiketten, wijnsleeves en wijnkisten unieke merchandise te creëren, waarmee u ook aan uw merkbekendheid bouwt. Wijnsleeves kunnen wij bijvoorbeeld al vanaf 50 stuks produceren. Denk hierbij vooral creatief! Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het toevoegen van een QR code om zo sneller door te verwijzen naar uw website? Het kan allemaal en wij denken graag met u mee. Bovendien leveren wij on-demand zodat uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd kan worden.

Alleen de allerhoogste kwaliteit prints

Onze houten wijnkisten zijn leverbaar in verschillende groottes, afhankelijk van het aantal flessen wijn dat u cadeau wilt geven. De wijnkisten zijn gemaakt uit geperst hout en hebben twee gladde, strakke zijkanten. Onze printontwerpen zijn van de allerhoogste kwaliteit! Wij lichten u graag voor over de techniek. Ook voorzien we de kisten van een mooie inlay en uiteraard voldoende bescherming.

Proefontwerp en levertijden

Als we eenmaal een goedgekeurd ontwerp hebben afgesproken, maken we een proefexemplaar op. Na de goedkeuring van het proefexemplaar kunnen wij aan de slag met uw gepersonaliseerde wijnkisten en dragen wij vakkundig zorg voor een professionele afwerking en bezorging. We bespreken levertijden uiteraard in overleg. Vanaf de goedkeuring van het ontwerp is dit doorgaans 5 werkdagen. Onze eigen bezorgers brengen de kisten langs op uw bedrijfslocatie of u kiest voor onze verzending via DHL, wanneer u on-demand bestelt.

Blikvangers die herinnerd zullen worden

We weten zeker dat uw cadeauontvangers onder de indruk zullen zijn van onze heerlijke wijnen en uw persoonlijke ontwerp. Een blijk van waardering die lang zal worden herinnerd en bijdraagt aan de continuïteit uw zakelijke netwerk!