Meer informatie

Hoe wij te werk gaan zodat u het beste wijngeschenk kunt geven!

De meest gestelde vragen:

Op de BTW na zijn de prijzen inclusief alles. Dat wil zeggen: u krijgt individueel bedrukte wijnkisten, inclusief de wijn.

Die keuze ligt bij u. U kunt ervoor kiezen om de voorraad bij uzelf te plaatsen, of bij ons. Let op: als wij de verzending van de kisten moeten verzorgen komen er nog handling en verzendkosten bij de prijs op.

Dat doen wij ook! Kiest u er niet voor om de kistjes zelf op te slaan kunnen wij dat ook voor u doen. 

Voor het verzenden van het kistje naar uw klant berekenen wij een bijdrage voor handling- en verzendkosten van €12 per kist.

De meeste klanten leveren een eigen ontwerp aan met tekst, foto en huisstijl informatie. Bekijk deze pagina voor voorbeelden. Wij werken met een ontwerper die dat ook voor u kan ontwerpen tegen vergoeding.

U kunt bij ons een offerte aanvragen via het prijsschema, via  info@innovino.nl of via 06-19 48 58 55.

Normaliter overhandigen onze klanten hun kisten zelf aan hun relaties, maar wij kunnen ook voor u bezorgen. Dat gaat per post en kost €12 per kist voor handling- en verzendkosten.

Een paar praktijkvoorbeelden:

Een autodealer heeft 100+ occasions op voorraad. De foto’s van elke auto zijn al gemaakt voor de verkoopadvertentie en worden meteen door ons op kisten gedrukt. Elke wijnkist ligt dus al klaar voor de klant die de auto uiteindelijk koopt. Tweewekelijks komen er 10 nieuwe auto’s in de voorraad van de dealer en leveren we dus ook 10 nieuwe deksels.

Makelaars kiezen graag voor een wijngeschenk omdat huizenkopers dan in hun nieuwe huis kunnen toosten op de toekomst. Elk huis dat in de verkoop komt wordt gefotografeerd en afgedrukt op het deksel, samen met het logo van de makelaar en de felicitaties.

Door het 3D ontwerp te printen op het deksel kunnen keukenspecialisten de periode tussen bestelling en levering van de keuken overbruggen met een leuke attentie. Dit geldt ook voor andere design diensten zoals badkamersspecialisten, interieurdesigners en de aannemerij. 

Geregeld hebben locale overheden reden om een felicitatie of gelukwens over te brengen. Soms gepersonaliseerd, soms met 1 thema.

Notarissen hebben vaak de behoefte om hun klanten te feliciteren. Voor een huisaankoop, een samenlevingsovereenkomst, of de oprichting van een bedrijf. Een persoonlijke attentie is dan zeer welkom.

Bijzondere vragen of wensen? Daag ons uit!

Bij InnoVino zijn wij al vele jaren actief met gepersonaliseerde wijnkisten, en hebben allerhande specials geproduceerd. Denk aan een moeilijk vindbare wijn, of een ingewikkelde boodschap. Laat ons uw wensen weten, wij houden wel van een uitdaging!