Ervaar onze wijnen

Wij hebben een passie voor het product dat we die graag delen en u deelgenoot maken van onze liefde en passie voor wijn. En dat doen we op een manier die dichtbij ons zelf ligt, door u te laten ruiken, proeven en mee te nemen in het verhaal van de wijnen van deze wereld. 

Beleef een fantastische avond met Jan Vayne

Bij Jan thuis privé genieten in een klein gezelschap van prachtig piano spel, heerlijke wijnen en dito eten. Vanaf nu kan het grote genieten beginnen, in Zwolle bij Jan thuis, gaan we luisteren, proeven en heerlijk eten. In een ongedwongen sfeer samen met vrienden een top avond beleven.

De avond bestaat uit pianospel van Jan, top wijnen van Inno Vino en eten van een of meerdere cateraars. Hieronder vindt u een filmpje met een korte impressie hoe de avond eruit zou kunnen zien.

Wie zijn we & wat doen we?

Inno Vino is een bedrijf dat zich bezighoudt met het innoveren van wijnverpakking en wijnbeleving. De liefde voor wijn en alles wat daarmee samenhangt is iets wat ik, Johan van der Beek, als kind al met de paplepel naar ingegoten kreeg. In 1854 zijn mijn voorouders begonnen in Ommen met wijn en comestibles en nog steeds zijn we actief. Sinds 1962 steeds actiever met alleen wijnen en minder op het gebied van delicatessen en andere zaken.

 

We geven proeverijen met of zonder eten, we verpakken wijn op een andere manier en we verkopen wijn op de manier zoals wij (en onze klanten) dat prettig vinden, persoonlijk en met heel veel aandacht voor smaak en beleving.

 

Vorig jaar hebben we een verpakking ontwikkeld waarbij een houten kistje een persoonlijk geschenk wordt. Een foto of tekst die uw cadeau veranderd in een persoonlijk geschenk.

 

En natuurlijk staat de kwaliteit van de wijn voorop bij deze verpakking, net als altijd. Deze kistjes verkopen we vooral B2B maar ook voor de particuliere markt hebben we mooie producten.

 

We verkopen wijn via het web of persoonlijk. Waarbij we graag persoonlijk willen beginnen, om u en uw smaak in wijn te leren kennen en in kaart te brengen. Samen kunnen we dan gaan zoeken om die perfecte wijn voor u te vinden en deze dan eventueel ook met uw favoriete gerecht te combineren. Dit kan middels een persoonlijke proeverij of met meerdere personen. Al dan niet in combinatie met eten.

 

En we proberen de horeca te helpen met de beleving van wijn. Mensen meenemen in de combinatie van wijn en spijs. Personeel trainen en u helpen met het opstellen van een uitgebalanceerde wijnkaart die perfect combineert met uw gerechten.

Onze proeverijen

Ook verzorgen we proeverijen, op locatie, bij u thuis of bij Jan Vayne (de piano maestro) thuis in Zwolle. En ook de mogelijkheid om de wijn intens te beleven, op welke locatie u maar wilt. Dit doen we vanuit de overtuiging dat de beleving van wijn begint met het ontdekken van de verschillende smaken en geuren van wijn. En van daaruit de hele beleving.

 

Wijn is een product dat leeft, al duizenden jaren genieten mensen van wijn en de gezelligheid er omheen. Wij willen u graag meenemen op die reis die de wijn heeft gemaakt en u kennis laten maken met het product en al zijn heerlijke facetten. Dit kan op een heleboel verschillende manieren. Een van de mooiste manieren om van wijn te genieten is het combineren van wijn en spijs. En dat kan op heel veel manieren. Van een stukje kaas of worst bij een glaasje wijn of een 10 gangen diner met een uitgelezen wijnkeuze door de sommelier. Hoe u dit ook in wilt vullen, Inno Vino geeft u de mogelijkheid om het te beleven zo u dat wilt en waar u dat maar wilt.

Arrangementen

Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden die we bieden voor het proeven en beleven van wijn. Dit kan al voor een all-inn prijs van € 17,50 p.p inclusief hapjes, of € 12,50 met eigen gemaakte hapjes.

Jan op de piano

Vanaf 6 personen, max. 16 personen

Wijn en hapjes met Jan op de piano in Zwolle bij Jan thuis.

Jan op de piano

Vanaf 6 personen, max. 16 personen

Wijn en hapjes met Jan op de piano op locatie naar keuze.

Wijn met hapjes

Vanaf 6 personen, max. 16 personen

Wijn en hapjes bij u thuis of op locatie naar keuze.

Wijn met eigen gemaakte hapjes

Vanaf 6 personen

Wijn en hapjes met Jan op de piano in Zwolle bij Jan thuis.

Wijn met diner

Vanaf 6 personen, max. 16 personen

Wijn en hapjes met Jan op de piano op locatie naar keuze.

Wijn met diner

Vanaf 6 personen

Wijn met een diner naar keuze, 
op locatie naar keuze.

Bij alle proeverijen wordt gezorgd voor glaswerk (wijn en waterglazen).
Eten wordt bereid door Feest en culinair uit Zwolle of door Culinair bij u thuis uit Ommen.

 

Alle proeverijen zijn vanaf 6 personen met een maximum van 16 personen voor de proeverij bij Jan thuis in Zwolle dit i.v.m. beperkte ruimte. In de overige settings is het tot een maximum van 36 personen (in overleg kan hier van afgeweken worden).

 

Alle prijzen zijn inclusief: wijnen, wijnglazen, waterglazen en hapjes.
De duur van een proeverij is ongeveer 2 uur maar kan in overleg worden aangepast.

 

De prijzen van een concert met Jan zijn vanaf € 85 p.p. inclusief hapjes.
Verdere prijzen zijn in overleg.

Geïnteresseerd?

0619485855

Horeca wijn advies

We geven als wijnkenners en liefhebbers ook advies en trainingen aan horecabedrijven die graag meer wijnen willen verkopen. En ook die bedrijven die graag meer beleving en passie bij de verkoop willen uitstralen richting de gast. Wij zijn er op gericht om uw bedrijf nog beter te maken in het gedeelte wijn en de verkoop daarvan. Op korte en zeker ook op lange termijn.

Werkwijze

Sommelier

We zijn ons er terdege van bewust dat niet ieder horeca bedrijf de middelen en de ruimte heeft om een sommelier aan te nemen dan wel de behoefte daar aan heeft. Dat kost veel geld en brengt vaak ook een teveel aan expertise met zich mee die u niet meteen nodig heeft.

 

Maar u wil natuurlijk wel graag die mooie wijn verkopen die bij het geserveerde gerecht past. En hoe mooi is het als uw personeel gepassioneerd aan een gast over de wijn verteld. En daardoor toch een glas extra wordt besteld. U blij, personeel blij en vooral..de klant blij..

 

We werken op een vertrouwelijke wijze met u en uw personeel. We leren medewerkers het verschil tussen druiven en smaken en welke wijn bij welk gerecht past. Ook wat je het beste op het terras kan serveren zodat men graag een 2e of 3e glas besteld en u de omzet weer omhoog ziet gaan. Wijn is een product dat leeft en waarvan men weet dat de verschillen groot kunnen zijn. Uw gasten zijn zich er terdege van bewust dat een glas wijn een paar euro kost. Ook weet men dat € 2,99 per fles bij een supermarkt geen topwijn oplevert.

 

Waar echter de winst voor u ligt, is het meenemen van de gast op de reis wijnbeleving heet. Een mooie combinatie van wijn en spijs leidt tot grotere waardering van uw gast en zal hem eerder terug doen komen. (AH heeft niet voor niets tablets met Winestein in de winkel hangen)

Wij gaan dan ook graag aan de slag om uw wijnkaart te bestuderen en samen met u en/of uw personeel aan de slag te gaan om te kijken wat we waarbij kunnen combineren. Dus welke wijn heeft u en waar past deze het beste bij. Op verzoek kunnen we ook samen met u op zoek naar andere wijnen of andere gerechten om de combinaties net iets mooier op elkaar aan te laten sluiten. Indien u inkoop voorkeur hebt of een lopende afspraak dan kunnen we ook in dat assortiment op zoek naar de beste combinaties met uw menukaart.

 

Ook gaan we kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding van de door u gevoerde wijnen, zowel de huiswijnen alsook de wijnen van de kaart. Betaald u niet teveel voor de wijnen die u schenkt en is de kwaliteit zoals u en de gast voor ogen hebben.

"We durven u een omzet stijging van 5% tot 10% te garanderen op jaarbasis"

Werkwijze

Sommelier

U huurt ons in op uurbasis voor een van te voren afgesproken aantal uren. Het uurtarief hiervoor bedraagt € 65,00 per uur excl. BTW.

We gaan voor de totaal deal, herzien van de kaart, personeel trainen en een proeverij, gesprek en proeverij met de kok en een gewijzigde wijnkaart. Kosten van deze optie € 995,00 excl. BTW. Wij raden u in deze aan om na 2 jaar weer opnieuw samen te kijken na de kansen en mogelijkheden voor die periode daarna.

Of boek een kennismakingsgesprek, een blik op het bedrijf, op de kaart, en met een gesprek voor maar € 75,00. Kortom niet te lang over denken, gewoon even bellen of mailen.

We durven u een omzet stijging van 5% tot 10% te garanderen op jaarbasis indien u met ons samen gaat werken. En dat levert dan ook gauw een paar duizend euro extra winst op. Mits u zich conformeert aan onze adviezen en prijsbeleid en actief meedoet aan de trainingen met uw personeel op de vloer en in de keuken.

Een tevreden wijnklant is een klant die weer terugkomt, omdat het gezellig was en de wijn zo lekker was geweest. Wij gaan samen met u op zoek naar de manier waarop u de omzet kan verhogen en uw klant een nog betere beleving in uw zaak heeft.

Het vergroten van de omzet en de marges binnen uw bedrijf met op termijn meer en tevreden gasten die u weer weten te vinden.

Een training/advies kost slechts een paar momenten van uw tijd maar levert u en meer omzet alsook meer marge op voor een hele kleine investering.

Voor meer informatie kunt u bellen met 06 19 48 58 55 of mailen naar info@innovino.nl