Wijn met etiket bestellen

Bestel uw fles wijn met eigen etiket!

Uw eigen etiket op de lekkerste wijnen!

Trots leverancier van:

Bestel uw fles wijn met eigen etiket per stuk op afroep!

Wij(n) zijn gespecialiseerd in het personaliseren van flessen wijn met eigen etiket en kunnen als extra service voor u de labels op afroep bedrukken. Verkoopt u auto’s, keukens, huizen? Elk object wordt uniek geprint op de label en naar u verstuurd binnen 2 dagen! U kunt uw fles wijn met eigen etiket zelf ontwerpen of wij doen dit voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wijn met eigen etiket

Voor elke gelegenheid fles wijn met eigen etiket

Elke situatie kan extra impact krijgen door het uitbrengen van een fles met eigen etiket. Zo leveren wij verschillende soorten flessen met eigen etiket voor verschillende gelegenheden. Denk aan: Trouwerijen, jubileums, verkoop, oplevering, enzovoort, de enige beperking is de eigen fantasie.

De wijn etiketten printen we in alle vormen en maten

Bij InnoVino kunt u alle maten en vormen etiketten binnen 10cm laten printen en drukken op de fles, zo krijgt u een unieke uitstraling en komt uw boodschap perfect over! U kunt de fles wijn met eigen etiket zelf ontwerpen of wij doen dit voor u. Neem hiervoor contact met ons op.

Wijn met eigen etiket

Prijscalculator:

Witte wijn

50€ 6,95
100€ 6,70
150€ 6,50
300+€ 5,95

Rode wijn

50€ 6,95
100€ 6,70
150€ 6,50
300+€ 5,95

Rosé

50€ 6,95
100€ 6,70
150€ 6,50
300+€ 5,95

Prosecco

50€ 8,95
100€ 8,70
150€ 8,50
300+€ 7,95

Cava

50€ 8,95
100€ 8,70
150€ 8,50
300+€ 7,95

Champagne

50€ 26,50
100€ 25,50
150€ 24,95
300+€ 24,50

Heeft u interesse?

Vraag dan bij ons het voorbeelddocument aan waarmee u zelf de fles wijn met eigen etiket kunt ontwerpen. Laat u het liever door ons doen, dan is dat ook mogelijk. Informeer naar ons tarief.

Nieuws over onze etiketten, en andere items

Lees meer in ons blog!

Andere mogelijkheden: de InnoVino wijnkist of wijnsleeves

Behalve wijn met uw eigen etiket hebben wij ook alternatieven, namelijk de full color bedrukte gepersonaliseerde wijnkist, en natuurlijk de wijnsleeves waarbij een fraaie veelkleurige bedrukking om de fles wordt gekrompen.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden

Wat is het minimale aantal flessen wijn met etiket die ik kan bestellen?

Wij kunnen de flessen wijn met eigen etiket al vanaf 50 stuks leveren. Heeft u eigen wijnen of andere dranken die u wilt etiketteren? Dan leveren wij deze etiketten voor u aan op rol. Dit gaat vanaf 100 stuks. Ook is een combinatie mogelijk van 25 flessen wit en 25 flessen rood. Het minimum order is 50 flessen.

Ontwerpen jullie ook de fles wijn met eigen etiket

Dit doen wij ook voor u! Wij bespreken samen met u de wensen en de kleuren, vervolgens gaan wij aan de slag voor het afgesproken tarief. Heeft u het etiket ontwerp goedgekeurd? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om het etiket te printen en plakken op de door u gekozen wijnen. Werkt u samen met een grafisch bureau kunnen wij u de drukbestanden sturen. Zo kunt u samen met het bureau een ontwerp maken.

Hoe kan ik de wijn etiketten toepassen als relatiegeschenk?

U kunt elke fles wijn met eigen etiket door ons laten personaliseren. Verkoopt u auto’s waarbij er 100 occasions in de showroom staan? Wij kunnen op elk etiket de auto printen die u wilt. Zo kunt u een gepersonaliseerde wijn met de foto van de verkochte occasion weggeven aan de koper! Zo zijn er vele andere oplossingen die geschikt zijn. Denk aan: huizen, keukens, badkamers, personeel, projecten en nog veel meer. Kijk onderaan de pagina voor de branches waarvoor wij werken.

Zijn er ook extra accessoires bij de wijn met eigen etiket?

U kunt bij ons er voor kiezen om bij elke etiket een gepersonaliseerd kaartje te geven. De kaartjes worden bij de wijn gevoegd.  Ook kunnen wij de wijn verpakken in een wijnkist met een gepersonaliseerde opdruk. Het is zelfs mogelijk om een sigaren hals bij elke etiket te krijgen. De sigarenhals is ook te personaliseren door bijvoorbeeld een tekst of logo te plaatsen.

Welke flessen met eigen etiket worden het meest besteld?

De flessen Cava worden het meeste besteld. Omdat de etiketten vaak een feestelijke sfeer hebben zijn de cava’s het meest populair. Maar de witte wijn en rode wijn etiketten worden ook vaak besteld, deze worden ook vaak in een wat chiquere stijl ontworpen.

Hoe is de wijnkwaliteit?

Wij zijn zelf wijnliefhebber en willen daarom ook alleen de lekkerste wijnen aan uw klanten weggeven. Het heeft voor ons geen zin om een mindere kwaliteit wijn te leveren zoals bij sommige concurrenten wel gebeurt. Het gaat namelijk om de volledige wijn ervaring. Daarom geven wij ook heerlijke proeverijen zodat mensen verschillende wijnen kunnen proeven en ervaring kunnen opdoen.