Wijn met etiket bestellen

Een unieke wijn geschenk voor uw klanten

Uw eigen wijnlabel op de lekkerste wijnen!

Trots leverancier van:

Een wijn geschenk met unieke label op afroep

InnoVino is gespecialiseerd in het personaliseren van wijn geschenken en kunnen als extra service voor u de wijn labels op afroep bedrukken. Verkoopt u occasions, keukens, huizen? Elk object wordt uniek geprint op onze wijn labels en naar u verstuurd binnen 2 dagen! U kunt het etiket zelf ontwerpen of wij doen dit voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wijn met eigen etiket

Voor elke gelegenheid een passende wijn geschenk

Elke situatie kan extra impact krijgen door het uitbrengen van een eigen fles. Denk aan een jubileum, de opening van een nieuw bedrijfspand, of:

  • Een trouwerij, zoveel jaar getrouwd, of receptie
  • Afscheid van een gewaardeerde medewerker
  • Een eigen ‘bedrijfswijn’
  • De feestelijke introductie van een nieuw product of dienst
  • Het bereiken van een kroonjaar, 18, 21, 30, 50 of ouder
  • Feestdagen zoals kerst, nieuwjaar, pasen, valentijnsdag of andere speciale datums
  • Thuiskomst van een collega, familielid of vriend na lange tijd
  • Verkoop van een product of dienst

Enzovoort, de enige beperking is de eigen fantasie.

Alle wijnsoorten én bier voor uw wijn geschenk

Bij InnoVino maken wij iedere opdrachtgever graag blij!

Van particulier, MKB bedrijf, overheden en instellingen, tot internationale bedrijven. Wij hebben een oplossing voor elke klant en elke situatie. Bestel uw unieke fles al vanaf één doos van 12 flessen, wij hebben witte wijnen, rode wijnen, rosé, mousserende wijnen en bieren. Ook hebben wij kleine wijnflesjes beschikbaar!

Wijn met eigen etiket

Prijscalculator:

Witte wijn

50€ 6,95
100€ 6,70
150€ 6,50
300+€ 5,95

Rode wijn

50€ 6,95
100€ 6,70
150€ 6,50
300+€ 5,95

Rosé

50€ 6,95
100€ 6,70
150€ 6,50
300+€ 5,95

Prosecco

50€ 8,95
100€ 8,70
150€ 8,50
300+€ 7,95

Cava

50€ 8,95
100€ 8,70
150€ 8,50
300+€ 7,95

Champagne

50€ 26,50
100€ 25,50
150€ 24,95
300+€ 24,50

Heeft u interesse?

Vraag dan bij ons het voorbeelddocument aan waarmee u zelf uw labels kunt ontwerpen. Laat u het liever door ons doen, dan is dat ook mogelijk. Informeer naar ons tarief.

Nieuws over onze etiketten, en andere items

Lees meer in ons blog!

Andere mogelijkheden: de InnoVino wijnkist of wijnsleeves

Behalve wijn met uw eigen etiket hebben wij ook alternatieven, namelijk de full color bedrukte gepersonaliseerde wijnkist, en natuurlijk de wijnsleeves waarbij een fraaie veelkleurige bedrukking om de fles wordt gekrompen.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden

Wat is het minimale aantal wijn etiketten dat ik kan bestellen voor deze wijn geschenk?

Wij kunnen uw eigen ontwerp etiketten al vanaf 50 stuks leveren. Wij plakken deze voor u op onze wijnen. Heeft u zelf wijnen die u wilt etiketteren? Dan leveren wij de wijn etiketten voor u aan. Zo heeft u de perfecte wijn geschenk voor uw klanten in huis.

Ontwerpen jullie ook de wijn etiketten?

Dit doen wij ook voor u! Wij bespreken samen met u de wensen en de kleuren, vervolgens gaan wij aan de slag voor het afgesproken tarief. Heeft u het etiket ontwerp goedgekeurd? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om het etiket te printen en plakken op de door u gekozen wijnen.

Werkt u samen met een grafisch bureau kunnen wij u de wijn drukbestanden aanleveren. Zo kunt u samen met het bureau het ontwerp afstemmen en bij ontvangst gaan wij aan de slag

Hoe kan ik de wijn etiketten toepassen als wijn geschenk?

U kunt elke etiket uniek door ons laten personaliseren. Verkoopt u auto’s waarbij er 100 occasions in de showroom staan? Wij kunnen op elk etiket de auto printen die u wilt. Zo kunt u een gepersonaliseerde wijn met de foto van de betreffende auto weggeven aan uw klant! Zo zijn er vele andere oplossingen die geschikt zijn. Denk aan: huizen, keukens, badkamers, personeel, projecten en nog veel meer. Zie onze footer voor de braches waarin wij werken.

Zijn er ook extra accessoires bij de wijn geschenk?

Jazeker! U kunt bij ons ook er voor kiezen om bij elke etiket een gepersonaliseerd kaartje te geven. De kaartjes worden dan bij de wijn geleverd.  Ook kunnen wij de wijn verpakken in een wijnkist met een gepersonaliseerde print. Het is zelfs mogelijk om een sigaren hals bij elke etiket te krijgen. De sigarenhals is ook te personaliseren door bijvoorbeeld een tekst of logo te plaatsen.

Welke wijn geschenk met eigen etiket worden het meest verkocht?

De flessen Cava worden het meeste verkocht. Omdat de etiketten vaak een feestelijke sfeer hebben zijn de cava’s het meest populair. Maar de witte wijn en rode wijn etiketten worden ook vaak besteld, deze worden vaak in een wat chiquere stijl ontworpen.

Hoe is de wijnkwaliteit?

Wij zijn zelf wijnliefhebber en willen daarom ook alleen de lekkerste wijnen aan uw klanten weggeven. Het heeft voor ons geen zin om een mindere kwaliteit wijn te leveren zoals bij sommige concurrenten wel gebeurt. Het gaat namelijk om de volledige wijn ervaring. Daarom geven wij ook heerlijke proeverijen zodat mensen verschillende wijnen kunnen proeven en ervaring kunnen opdoen.